» Eye of Horus Liquid Liner

Ska börja och be om ursäkt för kass uppdatering. Spenderade i princip hela förra veckan i sängen. Torsdagsnatten/fredagsförmiddagen spenderade jag på akuten och hos läkaren. Hade hjärnhinneinflammation... Men mår mycket bättre nu. Hur som helst...
Jag fick hem ett fint paket med lite produkter från Eye of Horus/Brallis.se idag. Har varit nyfiken på märket ända sen jag såg det hos Frida för hundra år sedan - så det ska bli jättekul att testa produkterna! Här kommer en av dom:

"Eye of Horus Liquid Liner "Black" är en flytande eyeliner i svart med en pennliknande spets som ger en precis presicion och en perfekt ögonkontur. Aldrig tidigare har det varit så enkelt att använda en flytande eyeliner som dessutom inte kladdar ner hela ögonlocket innan den torkat. Vilket gör den till den ultimata eyelinern när du vill göra kreativa sminkningar. Eye of Horus Liquid Liner "Black" torkar direkt, har en "smudge proof", vattenfast och långvarig formula som bevarar din perfekta linje hela dagen oavsett utmaningar."
- Brallis.se

Blev störtförtjust när jag testade denna på handen! Den är kolsvart, torkar matt och spetsen är verkligen superfin, så man kan göra hur tjock/smal eyeliner man vill. Något jag också gillar med den är att när spetsen blir sliten/nött så kan man ta ut den med en pincett och vända på den för att få en helt ny spets. Hur smart?! 

Pris: 199 kr/st HÄR



Sofies skönhetsblogg
18 Mars, 2014 - 19:02 / BLOGG: http://sofies.sajk.com

Usch, läskigt! Skönt att du mår bättre nu!

Har också varit jättenyfiken på det märket och eyelinern låter ju grym! Behöver snart köpa ny eyeliner för min favorit från IsaDora börjar ta slut... Hur är den att måla med? För jag hatar eyeliners som torkar mitt i målningen så man får sitta med den typ upp o ner o vänta in färgen innan man kan fortsätta -.-

Svar: jag har inte testat den på mig själv än, men den verkar ganska "blöt" så jag tror inte den torkar fort! torkar filtspetseyeliners fort brukar jag trycka dom mot handen så blir de blöta direkt :)
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo