» Make Up Forever Ultra HD Foundation

Hörrni! Jag tror jag hittat en ny favoritfoundation!


Igår fick jag hem ett paket med godbitar från Sephora/Vass PR. En av dessa godbitar var Make Up Forevers Ultra HD Foundation. Har varit nyfiken på att testa den sedan jag först såg den, så blev himla glad! Jag har testat den för första gången idag och jag kan redan säga att jag är kär.
 

Jag använde mig utav en Beauty Blender för att applicera den och då gav den ungefär mediumtäckning (dock uppbyggbar!). Även om den täcker bra, så känns den inte tung på huden - vilket jag älskar! Under de senaste månaderna har jag (de få dagar jag orkat sminka mig...) använt mineralfoundation, då jag inte gillar när foundations känns tunga och som om de kväver huden. Men denna känns inte alls så! Det känns inte ens som att jag har någon foundation på. (Jag har ganska torr hy, med undantag för t-zonen som har tendens att bli ganska oljig.)
 
Har ingenting dåligt att säga om MUFE's Ultra HD Foundation. Eller ja... skulle kanske vara priset. Det ligger på 385 kr och jag tycker nog att det är lite väl saftigt. Dock är den billigare än en av mina absoluta favoritfoundations (flytande) - Giorgio Armani Luminous Silk. Men... ja! Är ni sugna på att testa den så hittar ni den på Sephora :)


Sofie S
18 September, 2015 - 18:38

Hej! Jag undrar vilken hudtyp du har, och till vilken hudtyp du tycker att foundationen passar? Jag är också sugen på att testa den! :)

Svar: Just ja! Det glömde jag ju skriva i inlägget. Bra att du nämnde det! Jag har ganska torr hy, med lite oljig t-zon. Jag tror faktiskt att den skulle passa de flesta hudtyper :) Du kan ju gå till Sephora och fråga om du kan få ett prov på den innan du köper!
Magdalena Milde

emma
06 September, 2015 - 18:38 / BLOGG: http://merakibeauty.blogg.se

har alltid velat testa den!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo