» Marc Jacobs Hi-Shine Lip Lacquer "Rebel Rebel"

Här kommer nästa godbit som jag fick hem från Sephora/Vass PR. Ett läppglans från Marc Jacobs!
 
Det är ett av Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Lip Lacquers i färgen "Rebel Rebel". Jag är verkligen ingen läppglanstjej, men hur kan man inte bli exalterad över ett läppglans från Marc Jacobs? Speciellt när det heter Rebel Rebel (Bowie, hallåååå!)! 



Det skriker lyx om det här läppglanset. Hylsan (?) är enkel, men snygg och det känns sådär "lyxtungt" i handen, ni vet? Prislappen säger ju en del den också iofs... 290 kronor får man betala för ett av MJ's Enamored Hi-Shine Lip Lacquers. 



Färgen är lite brun/rosa/röd med skimmer/små glitterpartiklar. Det är verkligen SUPERGLOSSY (tips för er som gillar sånt), men tyvärr är det lite för klibbigt för min smak. Jag, som jag skrev i början, är verkligen ingen läppglanstjej (avskyr att känna att jag har något kletigt på läpparna), så om jag ska kunna bära ett läppglans måste det vara väldigt... okladdigt (?). Men har ni inget emot klibbiga läppglans (ni kanske till och med inte ens upplever det kladdigt. Kan ju vara jag som är känslig...) så är detta ett gloss som passar alla! Det ger liiite färg, men tycker det mest gör att läpparna ser vääääldigt glossy ut. Skimret/glittret syns mest på nära håll.

 


Lackert
25 September, 2015 - 12:55 / BLOGG: http://lackert.blogspot.se/

Super snyggt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo