» NEWS: IsaDora Gel Eyeliner Waterproof

(Befinner mig just nu i Göteborg, så detta är ett tidsinställt inlägg.)

Här kommer ännu en nyhet från IsaDora - Gel Eyeliner Waterproof!

I IsaDoras höstkollektion finns, som jag berättat, många helt nya produkter. En av dom är "Gel Eyeliner Waterproof" som kommer i fyra olika färger. Jag har hittills bara testat den svarta (eller ja, jag har ju swatchat de andra) och jag gillar den faktiskt! Den är lagomt krämig och när den väl är applicerad sitter den där den sitter.

Något jag inte förstår mig på är det onödigt stora locket med en inkluderad pensel som jag sett många andra märken köra med också. Varför är det där? Kan man inte bara ha en liten skruvkork utan pensel? Tror faktiskt inte många använder den inkluderade penseln. Det är inte direkt den ultimata eyelinerpenseln precis. Men men, jag kan ha fel! Jag använder iallafall en "riktigt" eyelinerpensel istället för jag tycker det ger bäst resultat :)

01 Black, 03 Dark Brown, 05 Aubergine, 07 Midnight Navy (Swatches)


Sofie
07 Augusti, 2013 - 16:30 / BLOGG: http://sofies.sajk.com

Har aldrig heller förstått mig på de märkena som gör de där förpackningarna... Tycker i så fall man kan skicka med en borste som man får med i Maybellines t.e.x. så man kan välja om man vill använda den medföljande eller en annan utan att det tar upp onödigt plats... :p

Svar: precis!
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo