» Recension: Benefit They're Real

Förra veckan berättade jag att jag fått hem Benefits They're Real Mascara som jag velat testa hur länge som helst - och att jag älskade den. Här kommer ett lite mer ingående inlägg om den.

^ Ett lager mascara      
Positivt:
+ Gummiborsten. Jag älskar gummiborstar! Tycker att de separerar fransarna bäst. 
+ Den ger fransarna en fin böj som håller hela dagen. (Har inte testat att böja fransarna innan, men den håller garanterat den böjen också, men tanke på att den håller böjen den själv "skapar": 
+ Den får liv i mina små fjuttfransar och förlänger dom och separerar dom på en fint sätt. 
+ Den smular inte under dagen.

Negativt:
- Den lilla "bollen" längst ut på borsten. Den ska göra att man kommer åt de innersta/yttersta fransarna lätt, men nä... Jag anser att den bara är ivägen och skapar kladd.
- Formulan är lite för kletig för min smak. 

Allt som allt så är det en riktigt bra mascara. Allt som får liv i mina fransar imponerar på mig. Dock tror jag att jag var lite överexcited när jag skrev första inlägget om denna mascaran. Tror hypen runt denna mascaran fick mig att "inbilla" mig att den var bättre än vad den egentligen är när jag testade den första gången. Jag säger inte att den är dålig nu, absolut inte. Men nu när jag testat den flera gånger så tror jag faktiskt att jag föredrar min gamla favorit Volume Effet Faux Cils från YSL över denna, MEN They're real, är som sagt, en jättebra mascara. Tror att ni som har naturligt längre fransar än vad jag har skulle älska denna.
Jag ger produkten:
4/5 poäng



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo