» Vad ska jag göra?

Egentligen skulle jag vilja skriva världens längsta personliga inlägg, men det får duga såhär. Jag tror att ni som läser min blogg är intresserade av smink och inte av hur jag mår. (Utan att få det att låta fel... Hoppas ni förstår vad jag menar.) 

Den senaste tiden har min inspiration legat på noll. Min ork, rent allmänt, har legat på noll. Jag har suttit och tvingat fram inlägg bara för att hålla bloggen flytande. Egentligen har jag velat ta en paus från bloggen för att hitta orken - och för att sen komma tillbaka igen och kunna ge er intressantare inlägg. Men jag "vågar" inte. Jag har inte så många läsare. Jag tror inte att det är många som "råföljer" min blogg. Känns som de flesta hamnar här av en slump. (Kan självklart ha fel...) Tar jag en paus i en vecka eller två lär jag ha förlorat de flesta när jag kommer tillbaka. Vad, eller vilka, ska jag blogga för då? Så istället sitter jag här och tvingar fram nåt inlägg om dagen. Men till vilken nytta? Jag märker att ni inte tycker de är intressanta, men tanke på hur lite kommentarer jag fått på inläggen den närmaste tiden. Inte ens på "Vilken är din favorit?"-inlägget idag har jag fått någon kommentar. På frågestundsinlägget fick jag en kommentar. (Detta är dock borttaget nu...) Så vad är bäst? Ta en paus? Fortsätta sitta och skriva inlägg som ingen verkar vilja läsa och hoppas på att inspirationen kommer tillbaka snart? Jag vet inte. Jag älskar ju att dela med mig av sminktips, produkter jag gillar osv!

Vad ska jag göra? Jag har ingen aning...


Jag - Osminkad...


Sandra
25 Augusti, 2013 - 21:23

Det är klart att du ska ta en paus om du vill !:) hoppas du får mer insperation då och kommer tillbaka, jag följer dig på bloglovin och läser i princip varje inlägg men jag brukar inte kommentera, kommenterar faktiskt aldrig bloggarna jag läser, vet faktiskt inte varför men jag ska försöka bättra mig på den fronten haha !;p

Svar: <3
Magdalena Milde

Malin
25 Augusti, 2013 - 21:23 / BLOGG: http://molkan.se

Jag läser din blogg varje dag :) Jag vet att jag är dålig på att kommentera, men jag tycker verkligen att din blogg är bra och att du sminkar dig helt otroligt fint!

Men det är klart att man måste göra så som man känner. Jag har haft flera omgångar där jag knappt bloggat mer än någon gång i veckan till att blogga som jag gör idag. Det är precis som livet, det går upp och ner.

Personligen tycker jag att man ska blogga för sin egen skull, och om man har andra läsare är det ju bara roligt. Men jag skulle aldrig tvinga mig själv att göra något - då blir det roliga genast till ett "måste".

Gör så som du tycker känns bäst. Det kanske låter klyschigt, men lyssna till ditt hjärta!

Kram <3

Svar: kul att göra <3 och jag bloggar ju för att jag vill dela med mig av tips och idéer till andra som också älskar smink. men det känns ju lite "onödigt", eller vad man ska kalla det, när man inte får nån "feedback". kram <3
Magdalena Milde

Carola
26 Augusti, 2013 - 21:23

Hej. Jag har några bloggar jag följer varje dag och du är en av dom! Även jag brukar sällan kommentera bloggar, vet inte varför. Antar det är för jag är en läsar person och inte en skrivar person.

Har ingen egen blogg men om jag hade det skulle jag skriva för min egen skull även om jag självklart förstår att man önskar feedbak.

Jag älskar iaf att inspereras av dina sminkningar och recensioner.
Kram

Svar: <3
Magdalena Milde

Camilla
26 Augusti, 2013 - 21:23 / BLOGG: http://camellissmink.com

Ta en paus om du inte känner att det är roligt att blogga just nu och fundera inte på läsarna. Jag sällar mig till skaran som läser varje inlägg du skriver, men är också skitdålig på att kommentera. Problemet med att fler och fler läser bloggar i mobiler, antar jag. Det blir för meckigt att kommentera.

Men det är trist att blogga när man inte känner att man får någon feedback och som att alla som läser rycker på axlarna och går vidare, så jag förstår hur du känner. Men ta en paus och försök hitta tillbaka till det roliga med att blogga, så väntar vi här. Och även om jag är dålig på att kommentera så gillar jag dina inlägg och har inspirerats till att köpa flera produkter du har skrivit om, och jag blir alltid alldeles fascinerad av dina sminkningar för du är så sjukt duktig!
Kram!

Svar: tack <3
Magdalena Milde

Michan- Beauty by M
26 Augusti, 2013 - 21:23 / BLOGG: http://beautybym.se

Det är jobbigt att blogga under sommaren, statistiken sjunker och så även kommentarerna. Dessa brukar komma tillbaka under hösten när folk får mer tid igen.
De som läser och verkligen gillar din blogg stannar kvar även om du tar en paus, jag lovar! De flesta följer på BL och då ser dom ju direkt när ett nytt inlägg kommit. Dom som inte fortsätter läsa är inga läsare som är värda att ha.
Ett tips är att försöka få in en fråga eller en personlig åsikt i inläggen. Tex inlägget om TBS Camomile. Där står det bara infon från TBS, det blir inte personligt. Skriv typ ; "Är ni nyfikna på dessa?","Har ni provat någon? eller "Jag är mest nyfiken på den här"och förklara lite varför. Mycket text nu, men generella tips som oftast fungerar. Folk har lättare att kommentera om dom får en fråga :) Jag hoppas du fortsätter blogga,men man ska alltid göra det som känns bäst för en själv. Tar du en paus så är vi kvar <3

Svar: sant! är väl många som inte sitter så mycket vid datorn på sommaren kanske.
och jag försöker skriva så (med liknande frågor) oftast, men känns "pinsamt", eller hur man ska uttrycka sig, när man skriver såna frågor och inte fåt nåt svar, haha :( ... och tack! <3
Magdalena Milde

Linnéa Alpsten
26 Augusti, 2013 - 21:23 / BLOGG: http://linneaalpsten.blogg.se/

Det skulle vara supertråkigt om du lägger ner din blogg. Jag följer den på blogloivin och kollar in alla dina inlägg, även om jag inte kommenterar dom. Dina sminkningar är galet bra inspiration! :) Samla krafterna och kom tillbaka, för de läsarna du har gillar det du gör! :) Oavsett hur många gånger per dag eller vecka du bloggar. :)

Svar: tack <3 och jag kommer inte lägga ner bloggen helt inom den närmsta tiden! ;) hade bara blivit en paus isåfall. men nu har jag fått så fina svar från flera läsare på detta inlägget och det har gett lite kraft. har även hittat lite inspiration på andra bloggar osv, så :)
Magdalena Milde

Emma
26 Augusti, 2013 - 21:23

Ta en paus om du vill, om lusten och orken sviker blir det bara en börja att försöka få ihop inlägg. Jag läser din blogg dagligen (via Feedly, så jag vet inte om mina besök syns?), men kommenterar aldrig eftersom det är på det viset jag läser bloggar.. Jag förstår att det så klart är roligare att anstränga sig när man får något av sina läsare tillbaka, men vet med dig att jag läser och uppskattar din blogg även om jag aldrig syns i kommentarsfälten!! :)

Svar: kul att höra! :)
Magdalena Milde

Hanna
26 Augusti, 2013 - 21:23

Jag läser din blogg varje dag! Jag kommenterar aldrig på bloggar jag läser, har inte tänkt över det så mycket då jag själv inte bloggar, men det är självklart att det måste vara tråkigt när man inte får någon feedback om man lägger ner energi och tid på bloggen. Jag ska bli bättre på att kommentera :) Vad jag tycker är roligast att läsa om är åsikter om produkter som testats, favoriter eller motsatsen. :)

Svar: okej! :)
Magdalena Milde

Tilde
26 Augusti, 2013 - 21:23 / BLOGG: http://Imtilde.blogg.se

Känner igen mig hos dig. Vissa dagar då inspiration är på noll. Ta en paus och kom tillbaka när du är mer peppad till att blogga. Gör lite utkast och när du är på dåligt blogghumör, bara publicera! Kram! Hoppas tipsen hjälpte❤

Svar: bra tips :)
Magdalena Milde

Sofie
26 Augusti, 2013 - 21:23 / BLOGG: http://sofies.sajk.com

Tycker du ska ta en paus om du känner för det och komma tillbaka när du har mer inspiration! Det är ju inte kul att blogga när man inte alls känner för det!

Jag följer via Feedly så när du kommer tillbaka så kommer jag tillbaka om det blir så att du tar en paus! :D

Läser alla dina inlägg men brukar tyvärr vara rätt kass på att kommentera, det är jag när det gäller alla bloggar.. :/

Svar: är själv usel på att kommentera bloggar :( jag borde nog börja göra det!
Magdalena Milde

Emma P
28 Augusti, 2013 - 21:23 / BLOGG: http://sminkan.com

Ta en paus du, man behöver det ibland, lite semester liksom. Jag har dig i min privata länklista så kommer fortsätta kolla in här med jämna mellanrum om inte din paus blir typ halvårslång. Fast att hitta inspiration hos andra är också bra och det brukar funka för mig, om jag är i rätt stämning, är jag trött på smink och att blogga så kollar jag liksom inte inspiration. Min sminkinspiration är just nu skitlåg eftersom jag har haft ögoninfektion i en månad, inte så kul att läsa sminkbloggar när man ändå inte kan sminka sig själv. Var jättesugen på att sminka mig ett tag men så gick det ju inte och då rann det ut i sanden. Förresten är du söt som en maräng utan smink!

Svar: tack, vad gullig du är <3
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo