» It's Judy Times ögonskuggspalett!

Jag ÄLSKAR Judy Travis! Hon driver YouTube-kanalerna It's Judy Time och It's Judys Life som jag har följt i mer än ett år nu. Nyligen släppte hon en palett i samarbete med BH Cosmetics och jag visste redan innan jag sett den att jag ville ha den - oavsett hur den såg ut. Nu har jag sett den och den ser faktiskt riktigt fin ut. Dock tycker jag att den ser betydligt finare ut i Judys vloggar än på promobilderna på BH Cosmetics hemsida. Men men! 
 
Pris: Den finns HÄR och kostar just nu $14.95.
 
Här är en till bild. (Från Google.)


Malin
11 December, 2013 - 21:58 / BLOGG: http://molkan.se

Jag har klickat i och ur den ur shoppingkorgen hundra gånger tror jag... Men till slut bestämde jag mig för att inte köpa den. Har så många andra skuggor i just de färgerna.

Hur mycket jag än älskar Judy, Ben och Julianna så hoppar jag över paletten. Den andra Limited Edition paletten ft. That's Heart känns mer som en palett jag skulle vilja ha :)

Svar: okej :) jag var inte alls speciellt imponerad av that's hearts palett :(
Magdalena Milde

Camilla
11 December, 2013 - 21:58 / BLOGG: http://camellissbeauty.blogspot.se

Den ser jättefin ut, men jag ligger efter med YT-tittandet så jag har inte sett den på hennes kanal än. Skulle vilja se den swatchad och "in action" innan ha-begäret sätter in. ;)

Annie Narvefors
11 December, 2013 - 21:58 / BLOGG: http://annienarvefors.blogg.se/

åh, roligt att hon har gjort en egen palett! :) Det var längesen jag kollade på hennes videos nu, måste börja igen ;) Förpackningen är jätte fin men ögonskuggorna tyckte jag inte var 'wow' så skulle nog inte köpa den. :/

Svar: nae, se ser inte så speciella ut :c men den var billig, så jag köpte den ändå :)
Magdalena Milde

Maria
11 December, 2013 - 21:58 / BLOGG: http://littlemissconsumer.com/

Påminner inte den här väldigt mycket om en palett från Sleek, den som heter Storm?

Svar: jo! lite. men de sista skuggorna i denna är lite mer lila än de i stormpaletten tror jag. tror jag har stormpaletten så kanske kan göra en jämförelse när jag fått hem judy-paletten? :)
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo