» The Body Shop - Colour Crush

I paketet jag fick från The Body Shop för några dagar sedan fanns även fem av TBS nya ögonskuggor. 

Colour Crush-skuggorna ska finnas i butik från denna veckan, men var inne på deras hemsida nyss och kunde inte hitta någon av de nya produkterna jag fått hem. Så de kanske dyker upp under den kommande veckan! 

Pris: 135 kr/st

Från den gröna: Sweet Pea, Blackcurrant Affair, Grape Expectations, Berry Cheeky, Boyfriend Jeans

Jag har inte hunnit testa att jobba med skuggorna ännu, men de verkar vara väldigt pigmenterade. Det ska bli kul att testa dom. Tror att Sweet Pea och Grape Expectations kommer bli mina favoriter. Har av någon anledning blivit galet i gröna (inte skrikgröna...) skuggor - och lila har ju alltid varit min favoritfärg.




Ida
04 Februari, 2013 - 15:46 / BLOGG: http://eyelinerfantasier.blogg.se

Hej hej! Jag har en fråga. Det kanske låter konstigt, men alltså hur gjorde du för att bli sponsrad med produkter från olika skönhetsföretag? Måste man ha typ asmånga läsare då? Jag blir alltid lika avundsjuk när jag ser folk som får massa gratisprodukter, haha.

Svar: nja alltså det beror ju på vilket företag det är. jag har inte många läsare, men the body shop gillade min blogg. och sen så får jag grejer av isadora för att jag gör tutorials till deras hemsida/blogg/fb :)
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo