» Om att vara självkritisk

Har tagit "Dagens Smink"-bilder varenda dag hur länge som helst, men alltid när jag lägger in dom i datorn och tittar på dom mer och mer så hittar jag fler och fler saker som jag stör mig på och tycker är fult med sminkningen. Vågar därför inte lägga upp bilderna här, för jag vill inte få elaka kommentarer.

Brukar nästan aldrig få kommentarer på mina "Dagens Smink"-inlägg (knappt överhuvudtaget heller) - vilket får mig att tänka ännu mer. Ser alla de felen jag ser? Är det därför de inte kommenterar? Tycker de att mina sminkningar är fula?

Jag måste sluta tro så illa om mig själv. Jag vet ju egentligen att jag inte är dålig på att sminka. Åtminstone finns det måååånga som är betydligt sämre än vad jag är. Jag måste också lära mig att kunna ta elaka kommentarer. Annars kan jag lika gärna sluta blogga. Eller?



H
30 Januari, 2013 - 17:18 / BLOGG: http://www.hamie.blogg.se

Du är sååå vacker och duktig!!

Svar: tack, vad gullig du är <3
Magdalena Milde

Camilla
30 Januari, 2013 - 17:18 / BLOGG: http://camellissmink.wordpress.com

Elaka kommentarer är definitivt inget man måste lära sig att ta. Jag har hittills (konstigt nog) inte fått några elaka kommentarer, men jag har bestämt sedan långt tillbaka att allt som inte skrivs som konstruktiv kritik raderas. Det är min blogg som jag bestämmer över och jag tycker inte att läsare egentligen kan ställa några krav överhuvudtaget. Passar det inte, sluta läs. Liksom.

Nu tror jag ju att du inte får några elaka kommentarer för att det nog inte är någon som hakar upp sig på det du själv hakar upp dig på. Dina bilder är verkligen alltid snygga! De kanske inte helt överensstämmer med verkligheten, men det ser ju inte vi. :)

Det trista med att skönhetsblogga och lägga upp bilder på sminkningar osv är ju att man blir så självkritisk och vill försöka se bilderna ur läsarnas ögon. Förståeligt, men helt onödigt egentligen. De flesta läsare är bara glada över att få läsa ett nytt inlägg. :)

Svar: har faktiskt inte heller fått några elaka kommentarer hittills, men man vet ju hur lätt det är för någon att skicka såna.
Magdalena Milde

Tricia
30 Januari, 2013 - 17:18 / BLOGG: http://justawhisper.blogg.se

Jag ser inga skavanker i sminkningen, men sen å andra sidan är jag långt ifrån lika duktig som du.. Men jag tycker det ser superfint ut! Jag följer inte bloggen för att jag tycker du sminkar förjävligt precis :P

Svar: nä, sminkningen på den bilden gillar jag jättemycket faktiskt.
Magdalena Milde

A
01 Januari, 2013 - 17:18

Glöm dom tankarna, du är otroligt duktig så det faktum att du inte får kommentarer på vissa sminkningar är nog bara ren lathet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo