» Bare Minerals Redness Remedy

Har du problem med rödhet/röda "fläckar" i ansiktet? Då är denna produkt något för dig.
Jag själv har väldigt "fin" hy. Får aldrig finnar osv. MEN! Jag har haft problem med röda kinder sen ett tag tillbaka.  För ett tag sedan fick jag nys om denna produkt och bestämde mig för att testa den. 

Redness Remedy är i princip ett gulfärgat puder dom dämpnar rodnad och behandlar dom även på lång sikt. För mig har produkten hjälpt jättemycket. Jag har nästan inga röda "fläckar" kvar. Så, som sagt, om ni har problem med rodnader/röda fläckar, så borde ni verkligen testa RR. 

I "kitet" ingår även en borste/pensel, men jag föredrar att använda en annan som är större.

Finns här.



Emma P
08 Juli, 2013 - 10:28 / BLOGG: http://sminkan.com

Det här låter som en produkt för mig helt klart. Ska nog försöka hugga en sån vid tillfälle:)

Svar: gört! och... jag ska ju också till kroatien, som jag sagt :3 har du tips på något/några smink-/nagellacksmärken jag borde kika efter? :)
Magdalena Milde

Emma P
08 Juli, 2013 - 10:28 / BLOGG: http://sminkan.com

Hmm. Jag kommer att hålla utkik efter Essence och kanske Catrice. Jag var i Dubrovnik för 2 år sen och köpte en gelliner från Catrice som är himla snygg och bra och Essence har ju en del roliga budgetprodukter, jag är framför allt sugen på deras peel of base för nagellackmen kan tänka mig lite andra prylar med. Jag handlade en del lack från Perfect som jag gillade när jag var i Bulgarien och de har släppt en holografisk kollektion så dem kommer jag definitivt kolla efter, vet dock inte om märket säljs i Kroatien. Kommer också spana efter Golden Rose, ett turkiskt märke som jag också har handlat i Bulgarien. Jag vet inte om de säljs i Kroatien heller men hoppas:) Har du några tips till mig?:)

Svar: oh, tack! jag har faktiskt ingen koll på vad för smink och sånt som säljs där :( fast vet att de har en inglot-butik i zagreb. jag ska dock till zadar, som ligger ca 30 mil därifrån :(
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo