» Poshé VS Seche Vite

Det finns troligen 1000 sånahär inlägg på bloggar runt om i världen, men ni sa
att ni ville ha ett inlägg om skillnaderna mellan dessa två - så det får ni!

 
  • Glansmässigt så tycker jag båda ger en fin glans, men Seche är snäppet vassare. Så här vinner Seche.

  • Prismässigt ligger Seche på $4.70 (ca 30 kr) och Poshé på $4.50 (även det ca 30 kr, men lite mindre). (Detta är på NailSupplies.) I Sverige kostar Seche 129 kr (Kicks) och jag vet inte om någon svensk sida säljer Poshé (?). Säg till om ni vet! Hur som helst vinner Poshé prismässigt.
  • Penseln på Poshé är större än den på Seche (har tyvärr inga bilder) och jag tycker den drar med alldeles för mycket produkt. Får liksom skrapa av hälften, som sedan torkar fast i kanten på flaskan och slösas bort. Tycker Seches är lagom stor och man får man lagom med produkt, så man slipper slösa bort massor! Här vinner Seche igen.
  • Om man jämför torkningstiden på de båda så ligger de ungefär lika, men jag har upplevt att det tar ett tag för Poshé att få de understa lagren att torka. Har flera gånger målat naglarna och tyckt det känts som det torkat, men sen stött emot något och hela nagellacket har glidit av med en kletig smet under. Har inte upplevt samma sak med Seche, så här vinner Seche, igen. Seche är helt torrt efter 15-20 min, medan det kan ta mer än 30 min för Poshé. 
  • När man tagit sig igenom ungefär halva flaskan börjar Seche gegga ihop sig och blev helt omöjligt att använda. Om man inte använder Seche Restore dvs. Jag vet aldrig hur mycket Restore jag ska ta i, så det blir alltid en blöt sörja av det hela när jag försökt rädda mina Seches. Till skillnad från Seche så torkar inte Poshé på samma sätt. Visst, det kanske tjocknar lite, men det är ingenting som påverkar applikationen tycker jag. Så här vinner Poshé.
Overall så är både Poshé och Seche bra top coats, men Seche drar det längre stråt och är min vinnare.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo