» COLLISTAR Silk Effect Maxi Blusher "Rosy"

Igår fick jag hem produkterna jag beställde från Collistar på Members.com.
En av dom var denna rouge (som även kan användas som ögonskugga) - Silk Effect Maxi Blusher(-/Eye Shadow) i färgen "Rosy". Jag blev lite småkär när jag såg den på Members - och när den kom hem blev jag störtförälskad, för hur vacker är den inte? Jag trodde att den skulle vara lite för rosa för min smak, men det var den inte. Jag har testat swatcha alla färger för sig + allihopa blandade och alla varianter är superfina. Ska även tillägga att de är superpigmenterade.

 
Pris: Vanligtvis ligger den på 279 kr, men fram till imorgon finns den för 139 kr på Members.com.


Säg till om ni vill få 50 kr extra i rabatt, så kan jag skicka en inbjudan! Om ni registrerar er via en inbjudan från mig så får ni automatiskt 50 kr att handla för. (När ni gör ert första köp får även jag 50 kr.) Sen kan ni bjuda in hur många personer ni vill - och när de gör sitt första köp får ni 50 kr att handla för. Vill ni hellre registrera er själva (utan att få 50 kr) kan ni göra det här.


isabell
05 Oktober, 2013 - 11:54

Hej Jag undrar bara ifall du har nårga NARS blushers och i så fall vilka? Är verkligen sugen på att köpa men jag vet inte om dom är bra eller så?:D

Svar: har en som heter "orgasm". den är fantastisk!
Magdalena Milde

B R O W N S U G A R
05 Oktober, 2013 - 11:54 / BLOGG: http://www.brownsugar.blogg.se

Vilket härligt mönster!

Svar: ja :)
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo