» ESSIE Nail Polish "Cashmere Bathrobe"

I paketet Eleven.se skickade så fanns, förutom Collistar-produkterna, även detta nagellack - Cashmere Bathrobe från Essie.
 
Cashmere Bathrobe ingår i Essies höstkollektion och är en ganska mörk, grå, färg med lite glitter i, Först tyckte jag att det såg ut som en riktigt fin höstfärg och det skulle bli kul att testa det, för jag hade inget lack i en liknande färg. Efter jag applicerat det blev jag besviken. Glittret syntes inte. Det såg snarare ut som små luftbubblor. Ni vet såna som kan bli om man använder för mycket topplack? Synd... I flaskan ser det iallafall ut som ett jättetjusigt lack. Önskar jag hade swatchbilder att visa, men jag var så snabb att tvätta bort lacket att jag glömde bort att ta några bilder. (Men det finns garanterat swatches på Google!)
 
Pris: 129 kr/st HÄR.
 


Twiggy Lundberg
06 Oktober, 2013 - 09:12 / BLOGG: http://shadowoftheday.blogg.se/

Har hittat ett från OPI som heter Vampsterdam samt Isadoras Purple Reign, har inte köpt något än men det är nog mina favoritlack överlag t.o.m måste jag säga, rent sagt på färgen! :-)

Svar: åh, jag älskar både vampsterdam och purple reign :) enda jag inte gillar med vampsterdam är att det är ganska svårapplicerat på mina naglar :(
Magdalena Milde

Susanna
07 Oktober, 2013 - 09:12 / BLOGG: http://subeauty.blogg.se/

Hur får man delta i pressutskick?

Svar: entra kontaktar företag/pr-byråer en, eller så kan man kontakta dom själv
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo