» NEW IN - Collistar Infinito Mascara Gift Set

Den andra Collistar-produkten jag beställde från Members.com var deras Infinito-mascara-kit.
Kitet innehåller Collistars mascara Infinito (11 ml) och deras ögonfransböjare. 

Har bara testat mascaran en gång, men hittills gillar jag den. Den ger längd och volym som håller. Speciellt kombinerat med ögonfransböjaren. Den "smulade" ingenting under hela dagen. Inte ens efter att jag sovit en timma mitt på dagen. Jag gillar även att borsten är av gummi! 
"Detta är den nya generationens mascara som ger felfritt resultat. Genom att kombinera en revolutionerande frans-separerande borste och effektivt formula så blir dina fransar underbara hela dagen lång.
 
Mascaran har två sidor, en formad sida med korta strån för att göra de tunnaste/kortaste fransarna fylligare. Den andra sidan har längre strån för att kamma genom att separera fransarna. Användning: Applicera mascaran genom att använda den korta sidan på borsten. Fixera och separera fransarna med den längre sidan som ser ut som en kam." - Eleven.se
Nu råkade jag självklart fota fel sida av borsten, men jag tror ni förstår principen.
 
Pris: Jag betalade 105 kr för denna masara + ögonfransböjaren, men tyvärr är kitet slutsålt på Members. Finns dock på Eleven.se för 210 kr.
 


Carola
05 Oktober, 2013 - 19:57

MaxFactor är enligt mig bästa maskaramärket,dom har flera bra som håller utan att smula el kladda. Experience volumsing sitter lika bra efter svettig träning som före annars är favoriten är Fals lash effect.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo