» NEW IN - MUG Pigments

Ni som följer mig på Instagram (comaheartmakeup) har förmodligen sett att jag fick hem min MUG-order igår.
Tänkte visa två av produkterna nu - pigmenten "Blitz" och "Utopia". 
 
 
Man ser direkt hur fantastiskt vacker "Utopia" är, medans "Blitz" inte ser ut att vara mycket för världen. Men jag föll totalt för "Blitz" när jag såg Marlena (MakeUpGeek herself) använda det i en tutorial. (Kolla swatchen längre ner så ser ni hur tjusigt det är!). "Utopia" såg jag första gången i Linda Hallbergs blogg och föll även då direkt. Jag menar, hur kan man inte göra det? Det är så fint! 

Dock svalnade "Utopia"-crushen lite när jag testade det tidigare idag. (Kommer bilder på den looken senare, om de blev bra.) Det var ganska svårapplicerat och ville mest falla av. (Applicerade på en fuktig bas.) Skulle säkert sitta bättre om man applicerade den blöt, men är rädd att det skulle vara ganska obekvämt på ögonlocket. 




Camilla
10 Oktober, 2013 - 15:03 / BLOGG: http://camellissmink.com

Jag har pigmentet Afterglow och gillar det skarpt. Men jag blir galen på förpackningen! Med tanke på att burken är så låg skulle den helt klart behöva sifter. Rätt rejält med produkt som man kan lyckas "sulla" bort om man inte är überförsiktig.

Svar: ja, jag gillar verkligen inte att det inte är nåt skyddslock :( var det första jag tänkte när jag öppnade pigmenten igår. speciellt utopia är ju jättelätt att spilla ut massor ifrån. speciellt om man förväntar sig att det ska vara en lock inuti :/
Magdalena Milde

Emma P
11 Oktober, 2013 - 15:03 / BLOGG: http://Sminkan.com

På din swatch ser båda fantastiska ut! Har inte testat nåt från MUG men skulle vilja. Funkade leverans och sånt bra?

Svar: japp! leverans har alltid funkat bra från makeupgeek för mig, brukar ta ungefär 1½ vecka och frakten kostar oftast bara 5.99 dollar :)
Magdalena Milde

sannas rum
14 Oktober, 2013 - 15:03 / BLOGG: http://sannasrum.blogg.se/

Wow, de var sjukt snygga :) Var det tull på dem? :)

Svar: nej, jag har aldrig fått betala tull när jag handlat från usa :)
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo