» RECENSION: Kicks Dip-In Nail Polish Remover

Jag tror jag visade denna precis efter jag köpt det, men nu tänkte jag gå in lite djupare på vad jag tycker om den.


Den senaste tiden har många företag tagit fram removers som liknar denna.

En burk som innehåller en svamp med ett hål i - samt nagellacksborttagningsmedel. I teorin låter det som en riktigt bra idé tycker jag. Men jag är inte allt för imponerad efter att ha använt denna ett tag. För det första tycker jag burken är alldeles för hög. Så när en del av nagellacksborttagningsmedlet är borta, så når jag inte ner och kan tvätta bort lacket på vissa fingrar. Sen blir medlet så äckligt efter ett tag när det färgats av massa olika lack. Döden är ju om man, som jag, försöker tvättar bort glitterlack. Då blir hela svampen full i glitter och samma sak gäller med varenda finger man stoppar ner i burken efter det. 

Något jag gillar är att den inte luktar lika starkt som många andra removers. Den torkar inte heller ut mina naglar och nagelband, utan det känns nästan som om den har en lite mjukgörande effekt. Sen är det ju en väldigt smidig lösning om man är ute och reser. 

... men jag kommer hålla mig till mina bomullspads och vanlig remover i flaska.

Pris: 69 kr/st på Kicks/Kicks.se.


Sofie
20 Oktober, 2013 - 12:00 / BLOGG: http://sofies.sajk.com

Jag har testat några olika såna här removers och jag tycker helt klart att Depends är bäst! De här är precis som du säger lite för höga och de jag har använt så har även svampen inte varit så bra jämfört med den från Depend...

Den från Depend är liksom tajtare vilket gör det ännu enklare att få bort lacket, dessutom har den bättre hållbarhet och så är den vit så att man ser lite bättre när det är dags att byta :)

Jag skulle själv aldrig orka gå tillbaka till vanlig remover o pads för jag tycker det tar så lång tid, haha :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo