» Månadens favoriter - September 2013

Anastasia Catwalk Palette
Denna paletten fick jag hem i somras och jag ÄLSKAR den. Färgerna är fantastiska och skuggorna är lätta att jobba med. Skuggan i mitten på övre raden är FANTASTISKT! Den ser inte ut att vara mycket för världen på bilden här ovan, men den skimrar i guld och är alldeles underbar. 
 
KICKS Sugar Lacquer "Black Diamond"
Ett superfint texturlack! Postade bilder på det för ett par dagar sen, så vill ni se det närmre kan ni leta upp det inlägget. Det lär inte vara allt för svårt!
 
MAC Eyeshadow "Palace Pedigreed"
En av skuggorna från MACs senaste kollektion - Indulge. Den är så himla fin och jag anar att den kommer användas flitigt i höst. Jag älskar denna typ av färg på skuggor! 
 
Real Techniques "Expert Face Brush"
Jag har den senaste tiden föredragit att applicera flytande foundation med en Beauty Blender - men efter att ha testat denna så tror jag det är dags att lägga undan Beauty Blendern. Denna borste är AMAZING!
 
Real Techniques "Fine Liner Brush"
Jag har testat många olika eyelinerpenslar, men denna är min absoluta favorit hittills. Applicering av gel-eyeliner blir superlätt om man använder sig av denna borsten.
 
O.P.I Liquid Sand "Make Him Mine"
Detta lacket ingår i O.P.I's julkollektion som släpps i november om jag inte minns helt fel. Första gången jag applicerade detta lacket blev jag kär. Det är verkligen perfekt på alla sätt och vis. Ett riktigt Magda-lack!
 
D&G NR 3 L'Impératrice Parfym
Detta har varit min go-to parfym denna månaden. Den luktar supergott. 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo