» Recension: Nashi Argan Deep Infusion Masque

För några veckor sedan fick jag hem ett PR-paket som bl.a. innehöll produkter från hårvårdsmärket Nashi. Jag har nu hunnit testa produkterna ett tag, så jag tänkte berätta vad jag tyckte om dom. Först ut är deras Deep Infusion Masque.

Om produkten: (Från Hudoteket.se)
"En fuktighetsgivande inpackning berikad med en blandning av ädla naturliga inslag av organiskt ursprung (certifierad arganolja och linolja). Nashi Argan Deep Infusion Masque återställer ditt hårs idealiska struktur för lång tid framöver samt gör det mjukt, glänsande och silkeslent. Gör håret hanterbart och lätt att kontrollera samt skyddar håret mot all stress som det utsätts för. Vårdar och skyddar dessutom färgat hår."

Plus:
Jag har sedan jag fick hem denna produkt använt den en gång i veckan. Innan jag testade Deep Infusion Masque så var mitt hår en enda röra. Jag har ofta håret uppsatt i en slarvig "bulle", vilket gör att det slits jättemycket och skapar tovor. Jag blev jätteförvånad efter att ha testat denna inpackning för första gången. Nästa alla tovor var borta! De som inte retts ut kunde jag lätt borsta bort själv. Nu har jag använt den tre gånger och håret blir friskare och friskare för varje gång. Jag ÄLSKAR denna hårinpackning-/mask!

Minus:
Det enda jag inte gillar med denna produkt är priset. Den kostar 279 kr för 250 ml. Det gör att jag faktiskt inte kommer köpa den själv, tyvärr... Även om den är jättebra. Hade det inte varit för priset, så hade Nashis Deep Infusion Masque fått full pott. 
Jag ger produkten:
4/5 poäng



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo