» 100% Pure Fruit Pigmented Water Foundation

Efter många om och men (Post-krångel) fick jag för någon vecka sedan hem 100% Pures Fruit Pigmented Water Foundation för test från Brallis.se. Har hunnit testa den ett par gånger och tänkte nu dela med mig av vad jag tyckte om den.


"100% Pure Fruit Pigmented Water Foundation är 100% Pure´s senaste foundation med en skir och återfuktande formula som tillför en hälsosam lyster till huden samtidigt som den jämnar ut hudtonen och täcker ojämnheter. 

Koncentrerad med åldersförebyggande rött vin resveratrol, alfaliponsyra, mjukgörande calendula, aloe och grönt te. Det är en helt naturlig foundation med färgpigment från frukt och grönsaker istället för mineraler eller syntetiska färgämnen. Eftersom den är 100% naturlig är foundationen fri från syntetiska kemikalier, artificiella dofter, kemiska konserveringsmedel och andra gifter."
- Brallis.
Jag kan ju börja med att konstatera att jag inte gillar denna produkt något vidare... Inte för att det är en väldigt skir foundation (sånt gillar jag då jag inte har mer än lite rödhet på kinderna jag vill dölja), utan för att den känns så himla blöt på huden. Den sjunker liksom aldrig in ordentligt - och när jag försökte fixera den med puder så blev allt bara superkakigt och resultatet såg rent ut sagt "äckligt" ut. Jag vet inte om detta beror på att jag var lite solbränd = varm hud = applicera foundation (vilken det än är) är ingen dröm, men jag tror faktiskt inte det. Jag tror att jag hade tyckt att det var en riktigt bra foundation om den hade sjunkit in/torkat bättre och inte gett ett så kakigt resultat. För den täcker lagomt mycket för min smak (rodnaden på kinderna dämpas ordentligt).

Sen läste jag hos Honi att hon, på grund av att hon är allergisk mot tomater, fick en allergisk reaktion av denna foundation då den faktiskt innehåller just tomat (även persika och aprikos). Vill ni läsa Honis recension kan ni göra det HÄR.


Positivt:
- Dämpar rodnader
- Flaskan har pump
- Den är vegansk
 
Negativt:
- Sjunker inte in/torkar inte och känns inte "skön" på huden
- Går inte ens fixera med puder (utan att få ett osmickrande resultat)
- Dyr
Betyg:
2/5
Pris: Finns att köpa HÄR för 325 kronor.


Lojs
30 Augusti, 2014 - 12:31 / BLOGG: http://confusionbay.blogspot.com

Fint att Hiilen tyckte helt tvärtom jämfört med dig, att den var skön men inte täckte alls. :D
Säger en del om folks preferenser liksom

Svar: alltså, den täcker inte - utan mer bara dämpar det röda. förutom det ser det typ bara ut som man kletat in hela ansiktet i olja eftersom den vägrar sjunka in, haha.
Magdalena Milde

Emma P
30 Augusti, 2014 - 12:31 / BLOGG: http://Sminkan.com

Det låter som en foundation jag utan vidare kan klara mig utan, tack för det:) tycker att du borde testa Bourjois 123 perfect foundation om du inte redan gjort det, jag gillar verkligen den. Ganska hög täckgrad, sjunker in i huden väldigt väl, är matt och sitter bra under dagen.

Svar: tack för tipset!
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo