» Eyebrow-tutorial: Anastasia Beverly Hills

Även om jag redan gjort flera bryntutorials, så får jag fortfarande frågor på hur jag fixar mina bryn och vilka produkter jag använda - så jag tänkte visa det igen nu, med en lite uppdaterad produktlista.
 
Alla produkter jag använder kommer ifrån märket Anastasia Beverly Hills. Jag har aldrig testat brynprodukter som är lika bra som de från Anastasia. Jag är mest förälskad i Brow Wizen, men den nya Dipbrow Pomaden håller jag också på att kära ner mig i. Den är fantastisk! Anastasias produkter säljs bl.a. hos Eleven.se*.
 
Produkterna jag använder till min bryn:
- Anastasia Brow Wiz i färgen "Medium Ash"
- Anastasia Bold & Beautiful Kit (Vol 1)
- Anastasia Dipbrow Pomade 
- Anastasia Brow Gel

 
1. Mina naturliga bryn.
2. Dra en linje med Brow Wizen där du vill att underdelen av brynet ska vara och fylla sedan i yttre "böjen". 
3. Applicera den mörka bruna skuggan från Bold & Beautiful-kitet på ytterdelen av brynet där du redan fyllt i men pennan. 
4. Applicera den ljusa bruna skuggan från samma kit på innerdelen av brynet och sudda ihop med den mörka för att få en fin övergång.
Avsluta sedan med att markera och definera brynen lite extra med hjälp av Anastasias Brow Pomade och Brow Gel. På bilden ovan valde jag att göra väldigt definerade bryn. Går självklart att låta bli att göra "så mycket". 
 
*Sponsrad länk.
 
Ska tillägga att jag INTE menar att mina bryn är perfekta, haha. Menar att om man vill ha perfekta bryn, så är det, enligt mig, lättast att skapa dom med Anastasias produkter! :)


Lackert
19 Februari, 2014 - 15:42 / BLOGG: http://lackert.blogspot.se/

Dina bryn är visst perfekta ;)

Svar: tack! men inte enligt mig, hehe
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo