» Löshår från Rapunzel Of Sweden

Jag har lite frågor till er som använder/har använt löshår! 

Jag har alltid haft världens tjockaste hår (okej, nu överdrev jag), men sedan jag slutade färga håret 2011 har mitt hår blivit KAOS. Det tovar och trasslar sig. Ofta får jag till och med som dreads i hårbotten. Att reda ut detta är inte det roligaste, då jag tappar massor av hår. Visst, det är fortfarande ganska tjockt - men jag har funderat på att skaffa hårförlängning som jag lätt kan knäppa i när jag känner för det (dvs clip on) för att få lite tjockare hår. Har kikat lite på Rapunzel Of Swedens löshår och blev lite nyfiken. Innan har jag bara testat löshår från en annan butik, men det var jag inte så nöjd med. 
 
 
Vad jag har läst/hört så verkar många iallafall vara nöjda med det - och att jag sen får 10% i extra studentrabatt gör ju inte saken sämre heller. (Tips till er som har studentkort från Mecenat och också är nyfikna!) Så jag överväger faktiskt att beställa hem ett set... Men vill höra med er om ni har lite mer koll än vad jag har på hur kvalitén osv är? :) 
 
 


johanna
27 Februari, 2014 - 15:41 / BLOGG: http://iamyourtumour.tumblr.com

Jag har löshår från rapunzel och jag kan säga att det inte är världens bästa löshår som man kan få, men helt okej för priset. Om man ska köpa riktigt fint clip on/ hårträns kan det kosta upp till 3-4000.
Men som sagt det är ganska rimligt löshår till sitt pris men man kan få bättre. <:

emma
28 Februari, 2014 - 15:41

har köpt löshår från rapunzel och det är helt ok för sitt pris! dock åker var det mycket hår som åkte av när jag borstade igenom det!

Elina
02 Februari, 2014 - 15:41

Har praktik på lagret här i Umeå och håret känns riktigt fint!! :) Min syster köpte hår därifrån men som Emma sa så lossnade de ganska mycket.

Carro
02 Februari, 2014 - 15:41

Har provat allt men jag tycker att dirtylooks.com har de bästa, Headkandy


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo