» The Body Shop Spring Trend Make Up 2014

 
Nu inför våren, den 12:e februari närmare bestämt, släpper The Body Shop en liten vårkollektion med fyra sminkprodukter. Två Shimmer Cubes och två Lip Gloss

Jag blev väldigt förvånad när jag swatchade den bruna varianten av Shimmer Cubes:arna. Jag hade förväntat mig att det skulle vara väldigt skira skuggor, men de var riktigt pigmenterade! Älskar den kopparfärgade och den mörkbruna skuggan. Dock var den rosa varianten lite mer som jag hade förväntat mig. Väldigt skira skuggor. 

Efter att ha läst om läppglansen och hur "hemsk" doften på "Rose"-varianten tydligen skulle vara vågade jag nästan inte testa den ens, haha. Jag blev dock positivt överraskad och förstår inte riktigt vad alla "gnäller" över när det kommer till den doften. Jag har ingenting emot den! Visst luktar "Vanilla" snäppet godare, men jag gillar doften på båda. Dock tycker jag färgerna är lite "blaha". De påminner mycket om varandra när man applicerat dom på läpparna (dvs båda är jätteskira och ger läpparna en genomskinlig glossig finish med massa skimmer/glitter.) Tror dock att de kan vara fina över läppstift. Får ta att testa det...
 

UTAN bas.
Shimmer Cubes 4x3.5g - 295 kr
Dessa set med fyra individuella skimrande ögonskuggor med lång hållbarhet kan användas med fuktad eller torr pensel. Skuggorna har en hög procentandel av skimmer och pärlemor i en formula som gör att de inte lägger sig i ögonvecket. Dermatologiskt och oftamologiskt testade. Nya nyanser: Brown nr 30 och Pink nr 26.


 
Lip Gloss 12ml - 130 kr
Våra populära läppglans som fuktighetsbevarar, är fyllda med glittrande lyster och ger härlig färg. Läpparna blir mjuka och lena tack vare formulan som är berikad med vitaminer och ekologisk Community Fair Trade-producerad kokosnötsolja.Dermatologiskt och oftamologiskt testade. Nya nyanser: Rose och Vanilla.
 
Infon i detta inlägg är lånad från TheBodyShop/MyNewsdesk.


Ann-Sofie/Colour it
29 Januari, 2014 - 18:46 / BLOGG: http://www.colourit.se

Skuggorna ser sjukt pigmenterade ut, Brown skuggorna ser heeelt underbara ut.:-)

Svar: ja, älskar dom! :)
Magdalena Milde

Linnéa Alpsten
29 Januari, 2014 - 18:46 / BLOGG: http://linneaalpsten.blogg.se/

Sååå härliga ögonskuggor :D

Svar: Verkligen :)
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo