» Recension: Make Up Store Loose Powder

Fick hem detta pudret som ett utskick från Bangerhead för ett par veckor sedan. Nu har jag hunnit hårdtesta det och är redo att dela med mig om vad jag tyckte om det!
 
Produkten beskrivs kort och gott såhär av Bangerhead:
"Löspuder som kan användas för att fixera din mineralfoundation. Ger en jämn och slät yta."Jag har dock inte använt det för att fixera mineralfoundation. Jag valde en väldigt ljus färg, medvetet, för att använda det till att fixera concealer/highlighter under ögonen. Är nämligen på jakt efter ett puder som verkligen håller concealern på plats och inte lägger sig i små rynkor just under ögonen. (Hjälp, börjar jag bli gammal...?! :'() Till detta ändamål gjorde sig pudret riktigt bra och jag har använt det varje dag jag använt flytande-/krämconcealer! 

Är man ute efter ett väldigt täckande puder för hela ansiktet är inte Make Up Stores Loose Powder något att satsa på. Det ger lätt täckning, men det går att jobba upp till mediumtäckning. Det finns även i flera olika färger, så det finns mest troligt en färg som passar alla. Det är inte heller jättedyrt. Det kostar 235 kr för 11g, vilket är mer än vad det låter som. Jag tror det lär dröja läääänge innan min burk tar slut! Jag gillar!

Jag ger Make Up Store Loose Powder:
4/5 ♥
Ni hittar pudret HÄR.*
*Affiliate-länkKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo