» The Body Shop Summer Must Haves

För någon vecka sedan fick jag hem ett baotapaket från The Body Shop* som bland annat innehöll deras "Summer Must Haves". Tänkte visa dessa produkter nu!


"Sommaren är här och det är dags att uppdatera necessären därefter. Vi har därför handplockat några av våra mest älskade och mest sålda produkter som är perfekta under denna årstid. Ge ditt ansikte, kropp och hår ett lyft med ikoniska favoriter som är älskade av skönhetsexperter, bloggare, kunder och personal." 

Var och en av dessa älskade skönhetsmåsten gör underverk utan att tömma plånboken. Bäst av allt, samtliga produkter är berika med högkvalitativa Community Fair Trade-producerade ingredienser som hjälper till att förbättra livet för över 300 000 människor runt om i världen." - The Body Shop
 
 • The Body Shop Super Volume Mascara  175 kr/10 ml
  "En mascara som sitter länge och ger riktig volym och färg till fransarna utan att smeta av sig. Har både långa och korta strån på applikatorn som är skruvad, vilket gör att produkten kan appliceras snabbt och jämnt över fransarna. Passar alla som vill ha dramatiska fransar, även personer med kontaktlinser."

 • The Body Shop Lip Gloss 130 kr/11 ml
  "Våra Lip Gloss fuktighetsbevarar dina läppar, finns i flera fruktiga färger och är fyllda med glittrande lyster. När du bär dessa fruktiga läppglans blir dina läppar superglansiga med en härlig fruktliknande doft. Dina läppar blir mjuka och lena tack vare vår formula som är berikad med vitaminer och ekologisk Community Fair Trade-producerad kokosnötsolja från Samoaöarna."

 • The Body Shop Aloe Soothing Gel 150 kr/30 ml
  "Denna produkt har flera funktioner då den både lenar och svalkar samtidigt som den verkar fuktighetsbevarande för huden. Används direkt efter rengöring och ansiktsvatten för att svalka, lena och fuktighetsbevara känslig eller solbränd hy. Kan användas i hela ansiktet eller på delar av ansiktet."

 • The Body Shop Spa Wisdom Polynesia Monoi Miracle Oil 185 kr/150 ml
  "En mångsidig och lätt olja som inte känns fet. Den kan användas för att smörja in eller massera kroppen, som badolja eller som behandling av håret innan du tvättar det. Oljan har en exotisk blommig doft."

 • The Body Shop Body Mist "Moringa" 125 kr/100 ml
  "Våra Body Mists är framtagna av extrakter ur frukt, nötter och blommor från naturen och innehåller ekologisk Community Fair Trade-producerad alkohol från Ecuador. De är perfekta om du vil ha en lätt och fräsch doft för hela kroppen."

 • The Body Shop All In One BB-Cream 200 kr/25 ml
  "All In One BB-Cream förvandlas från en vit kräm till en vårdande foundation. Hur? Pigmentfyllda kapslar frisätter färgen inuti när krämen appliceras på huden - genialt! Bara applicera för en god perfekt matching och en jämn finish. Med 24 timmars fuktighetsbevarande är denna All In One BB-Cream makeup och hudvård i ett."

 • The Body Shop Nutriganics Drops Of Youth 375 kr/30 ml & 495 kr/50 ml
  " Nutriganics Drops Of Youth hjälper dig att uppnå ungdomlig skönhet och gör att din hy ser slätare, fräschare och friskare ut. Massera in ett par droppar, dag som natt, som ett kompletterande första steg i din dagliga skönhetsrutin. Otroligt, det tar så lite som fem dagar för att se och känna skillnaden."
* Affiliate-länkKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo