» Guerlain Rouge G Lipstick "60 Gabrielle"

Ni vet den där känslan man får i kroppen när man hittar läppstift från Guerlain till halva priset? Ville köpa ungefär alla, men bet ihop och nöjde mig med två. Det första av de två är detta, "Gabrielle".Till att börja med... Hur lyxiga är inte förpackningarna? Vikten på dom höjer också lyxighetskänslan. Jag blev himla chockad över hur tunga de faktiskt var. (Varför ger tunga produkter intrycket av "lyx"?). 

Man drar ut läppstiftet från sidan och då öppnas automatiskt "lockdelen". Inuti där hittar man speglar. 
"Gabrielle" är en nude-rosa färg med lite skimmer i. Det är inte supertäckande (vilket jag gillar när det kommer till nudeläppstift). Det är verkligen en perfekt nude-färg. Den "tvättar inte ut" ansiktet, utan ger det snarare lite värme. (Åtminstone min hudton.) Vanligtvis drar jag mig mer mot beige/orangea nude-färger, men som sagt gillar jag verkligen denna! Jag gillar även att det sitter så himla bra, trots att det är lite glossigt i finishen. 

Pris: Slutsålt på Kicks, men finns hos BeautyPlanet för 389 kr (ord. pris ca 435 kr).
(På tal om BeautyPlanet, så har de just nu massa rea!)Sofies skönhetsblogg
24 Juni, 2014 - 11:45 / BLOGG: http://sofies.sajk.com

Oooh, så fint! :D

Svar: ja, visst är det? :D
Magdalena Milde

Maria

Jag ÄLSKAR Guerlain och bara tryckte och shoppade på Kicks rea, så otroligt ljuvliga produkter men ack vilken urusel marknadsföring deras svenska agentur fört, ni tror jag bara att deras produkter går att få tag via Sephora i Sverige, enstaka privatägda parfymerier samt såklart feelunique.com.

Svar: vad köpte du? :D
Magdalena Milde


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo