» Recension: Bare Minerals Get Started Kit

Jag vet inte om jag har berättat det, men den senaste tiden har jag varit helt inne på det här med mineralfoundations. Jag har hittills testat Sheer Cover och Tikei, men under förra veckan fick jag hem ett startkit från Bare Minerals och jag har hunnit testa det i några dagar nu.

 
I kitet ingår nio saker:
- 2 st Original SPF 15 Foundation (2 g/st)
- Original Mineral Veil 2 g
- Warmth All-Over Face Color 2 g
- Prime Time Foundation Primer 
- Full Flawless Face Brush
- Flawless Application Face Brush
- Maximum Coverage Concealer Brush
- Get started DVD 

Jag börjar med att grunda med Prime Time-primern. Sen jobbar jag in Original SPF 15 FoundationFull Flawless Face Brush och applicerar den sedan över hela ansiktet. Sen tar jag Maximum Coverage Concealer Brush och åter igen foundationen och applicerar på de ställen där jag vill ha lite mer täckning (har skrivit lite längre ner i inlägget om hur förvånad jag blev över denna borstens kapacitet!). Sen applicerar jag Warmth All-Over Face Color under kindbenen och upp mot tinningarna. Sen avslutar jag med Original Mineral Veil för att få allt att sitta på plats. Resultatet blir helt otroligt. Perfekt sommarfoundationskit skulle jag vilja påstå!
 
 
Innan var jag riktigt förtjust i Tikei, men jag måste våga påstå att jag föredrar Bare Minerals variant. Så fort jag blir lite varm så börjar Tikeis mineralfounation oxideras på mig och den blir mörk och ser nästan "äcklig" ut kring näsan/under ögonen. Det gör inte denna. Den sitter där den sitter och oxideras inte.

Jag personligen har, som jag skrivit innan, får sällan blemmor/finnar *peppar peppar tar i trä*, men jag vill ändå ha såpass täckning att jag döljer lite rödhet som jag har på kinderna/kring näsan. Jag har aldrig riktigt upplevt att mineralsfoundations täcker tillräckligt (utan hjälp av concealer dvs), men i detta kitet ingår en pensel som man kan använda tillsammans med den vanliga foundationen för att få ett täckande resultat. När jag läste om detta tänkte jag: "Hur tusan ska det kunna täcka ordentligt bara för att jag tar en annan pensel?". Men jäklar i min lilla låda. Kombinationen av foundationen och penseln ger ett mer täckande resultat än många concealers jag testat.
 
Jag älskar detta setet! 


Pris: Priset på detta kit skiftar rejält från sida till sida. Det finns webbshoppar som tar 499 kr medan andra tar 995 kr, men går man in HÄR så kan man se var kitet (och massa andra Bare Minerals-produkter) finns att köpas till billigast pris..Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo